header-image-lynghuset
Butikken2020-01-24T09:46:47+00:00

Butikken

Lynghuset er mere end bare blomster

Lynghuset er en eksklusiv og traditionsrig blomsterbutik i Gørlev. Det der gør Lynghuset speciel er, at vi foruden blomster, har et bredt udvalg af specialiteter, der enten kan købes separat, eller tilføjes til din blomsterbestilling.
Lynghuset har eksisteret i hele 20 år, og består i dag af et team af dygtige og kreative blomsterdekoratører, der altid tager imod din bestilling med et smil.

Blomster og buketter til alle anledninger

Hos Lynghuset kan du bestille buketter lige efter dine ønsker, hvad enten der er tale om rokoko buketter, de mere gammeldags fyldige buketter, fantasi buketter eller noget helt fjerde. Følg årstidens farver, eller sammensæt en buket med lige præcis de farver du ønsker.

Hos Lynghuset kan vi lave blomsterdekorationer og buketter til alle slags anledninger, og forstår samtidig at at sætte et personligt præg på hver enkelt bestilling. Vi sætter stor pris på samarbejdet med vores kunder, og gør en dyd ud at imødekomme vores kunders behov. Via god kommunikation, sikrer vi, at vi altid får sammensat de helt rigtige buketter og gaveideer.


Eksempler på buketter til forskellige anledninger er
menu-flower Brudebuketter
menu-flower Almindelige buketter (værtinde buketter)
menu-flower Begravelsesbinderi,
menu-flower Mor/barn buketter
menu-flower Valentines buketter
menu-flower Fødselsdagsbuketter
menu-flower  Jubilæumsbuketter

Specialiteter og brugskunst

Hos Lynghuset får du muligheden for at tilføre noget ekstra til din gave. Føler du eksempelvis at din fødselsdagsbuket med fordel kunne bruge en æske kvalitetschokolader, eller en god flaske rødvin ved siden af? Heldigvis kan du hos Lynghuset vælge imellem et stort udvalg af specialiteter og gaveideer, og personligt sammensætte din helt egen ’pakke’ eller gavekurv. Hvis du kommer ned i butikken, så kan vores dekoratører rådgive dig, samt hjælpe med at sammensætte de forskellige ting, til den helt perfekte gave.


Eksempler på specialiteter hos Lynghuset

menu-flower Hvidvin/Rødvin
menu-flower Portvin
menu-flower Forskelle slags spiritus, blandt andet Rom og Whiskey
menu-flower Chokolade
menu-flower Lakrids
menu-flower Kaffe/Te


Eksempler på brugskunst hos Lynghuset

menu-flower Lysestager
menu-flower Lanterner
menu-flower Skjulere
menu-flower Vaser
menu-flower Figurer

Se flere billeder på vores Facebook side